Na Višji strokovni šoli Postojna je diplomiralo že preko šesto (600) diplomantov. Zaposleni ste na zelo različnih delovnih mestih, delovnih položajih in z različnimi delovnimi izkušnjami.  Verjamemo, da se diplomanti istih generacij med seboj še srečujete in nekateri poslovno sodelujete, a to sodelovanje želimo nadgraditi prav s Klubom diplomantov.

Klub diplomantov zagotavlja predvsem lažje povezovanje diplomantov vseh treh študijskih smeri, ne glede na generacijo vpisa. Tako želimo ohraniti stara prijateljstva in vzpostavljati nova.

Diplomanti lahko v Klubu diplomantov sooblikujete njegovo vsebino z novimi idejami in novimi koncepti. Člani kluba lahko predstavijo svoje delo preko delavnic in izobraževanja, predstavijo svoje izkušnje ter nakažejo možne rešitve tistim članom, ki to morda potrebujejo … Klub diplomantov omogoča priložnost tudi za vse tiste člane, ki še iščejo ustrezno zaposlitev, želijo pa predstaviti svoje znanje tistim članom, ki jih tematika zanima tudi v smislu poslovne priložnosti in sodelovanja.

Diplomantke in diplomanti VSŠ Postojna, res lepo vabljeni, da se tudi Vi pridružite Klubu diplomantov.

Na tej povezavihttp://eokolje.vspo.si/course/view.php?id=41 lahko spremljate vsa vabilo, na katera ste res dobrodošli.

Ključ je: Alumni