Klub diplomantov

Višja strokovna šola Postojna je ustanovila Klub diplomantov.

Na Višji strokovni šoli Postojna je diplomiralo že preko šesto (600) diplomantov. Zaposleni ste na zelo različnih delovnih mestih, delovnih položajih in z različnimi delovnimi izkušnjami.  Verjamemo, da se diplomanti istih generacij med seboj še srečujete in nekateri poslovno sodelujete, a to sodelovanje želimo nadgraditi prav s Klubom diplomantov.

Klub diplomantov zagotavlja predvsem lažje povezovanje diplomantov vseh treh študijskih smeri, ne glede na generacijo vpisa. Tako želimo ohraniti stara prijateljstva in vzpostavljati nova.

Diplomanti lahko v Klubu diplomantov sooblikujete njegovo vsebino z novimi idejami in novimi koncepti. Člani kluba lahko predstavijo svoje delo preko delavnic in izobraževanja, predstavijo svoje izkušnje ter nakažejo možne rešitve tistim članom, ki to morda potrebujejo ... Klub diplomantov omogoča priložnost tudi za vse tiste člane, ki še iščejo ustrezno zaposlitev, želijo pa predstaviti svoje znanje tistim članom, ki jih tematika zanima tudi v smislu poslovne priložnosti in sodelovanja.

Diplomantke in diplomanti VSŠ Postojna, res lepo vabljeni, da se tudi Vi pridružite Klubu diplomantov.

Na tej povezavihttp://eokolje.vspo.si/course/view.php?id=41 lahko spremljate vsa vabilo, na katera ste res dobrodošli.

Ključ je: Alumni

Goto Top