Karierni center


Karierni center VSŠ Postojna


Spoštovani predstavniki podjetij in iskalci zaposlitve

Na Višji strokovni šoli Postojna smo se odločili, da vzpostavimo organizirano delovanje kariernega centra (v nadaljevanju KC VSŠP).

Za vse dosedanje delodajalce in mentorje našim študentom na praktičnem izobraževanju smo na VSŠ Postojna pripravili enotno e-vstopno točko za navezovanje stikov med našimi študenti in diplomanti. Podjetja lahko tu objavite povpraševanje po naših diplomantih z določeno obliko zaposlitve, ali pa morda prosto mesto za študente z možnostjo opravljanja praktičnega izobraževanja. Pregled Vaših oddanih ponudb bo viden samo našim študentom preko uporabniškega imena in gesla.

Neposreden dostop do KC VSŠP je urejen preko spletne strani VSŠ Postojna http://www.vspo.si/, zavihek Karierni center -> Za podjetja in iskalce zaposlitve, oziroma neposredno na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/1sh1pY9aAn3KgSv4ev-GpXknwv9vVzSx9TJsf1W2YDxo/viewform

Na isti povezavi boste imeli tudi neposreden dostop do aktualno oddanih ponudb diplomantov oz. študentov (javno objavljen seznam), ki iščejo zaposlitev in praktično izobraževanje med svojim študijem.

Neposreden dostop je na povezavi:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Atz_4YMTZ6MjdGpGYXpRcTdjOFlpQi1jZmV2bmVvc0E&usp=drive_web#gid=0

 

Goto Top